0

Niciun produs în coș.

Program Comenzi

L - V: 09:00 - 18:00

S: 09:00 - 14:00

Tel: 0767 224 666
Tel: 0333 113 909

Politica de confidentialitate

Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L., care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L.. Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L.?  Aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul AnveloSHOP si veti primi prin e-mail aceste informatii. Deasemenea, fiecare e-mail trimis in numele S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP cu numar de inregistrare 28596, numar infochiosk: 380101433529   si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dumneavoastra, pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare) si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre adresa contact @anvelopata.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.