0

Niciun produs în coș.

Program Comenzi

L - V: 09:00 - 18:00

S: 09:00 - 14:00

Tel: 0767 224 666
Tel: 0333 113 909

Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Compania S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al acestui site www.AnvelopaTa.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Eventualele sesizari ale incalcarii drepturilor de autor, se pot trimite pe adresa contact @anvelopata.ro

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L.

 1. DESCRIEREA SERVICIULUI

AnvelopaTa.ro a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze website-ul de la adresa AnvelopaTa.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

 1. INREGISTRARE

Pentru utilizarea serviciilor oferite de website doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui ’’nume de utilizator’’ si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, AnvelopaTa.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii Dvs. la concursurile organizate si prezentate in cadrul portalului de catre AnvelopaTa.ro sau partenerii acestuia.

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre AnvelopaTa.ro si alte companii. AnvelopaTa.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse.

 1. CONTINUT

AnvelopaTa.ro defineste prin CONTINUT, toate informatiile continute in portal sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Trimiterile sau legaturile facute de AnvelopaTa.ro catre continut extern se fac de catre

AnvelopaTa.ro atat din proprie initiativa cat si la propunerea vizitatorilor si utilizatorilor legali ai portalului. AnvelopaTa.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionarea surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionmarea acestora.

CONTINUTUL website-ului este proprietatea AnvelopaTa.ro si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al AnvelopaTa.ro.

Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului prin intermediul serviciilor de free e-mail, upload free sau free web hosting, nu este proprietatea AnvelopaTa.ro.

AnvelopaTa.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.

AnvelopaTa.ro poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai website-ului in cazul in care continutul afisat de catre ascestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane.

AnvelopaTa.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment.

AnvelopaTa.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

 1. DESPAGUBIRI

AnvelopaTa.ro si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul AnvelopaTa.ro si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

 1. PUBLICITATE SI PROMOTII

AnvelopaTa.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de AnvelopaTa.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

AnvelopaTa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de AnvelopaTa.ro si partenerii acestuia.

Regulamentul promotiilor organizate de catre producatorii de anvelope prin S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. dar si valabilitatea si regulamentul acestora se regasesc accesand linkul https://www.AnvelopaTa.ro/oferte . Aceste promotii sunt semnalizate in pagina de produs prin diferite texte. Va rugam sa verificati cu atentie valabilitatea acestora deoarece in anumite situatii pot aparea erori.

Preturile afisate pe webshop includ TVA.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

 1. ACORD

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli sau informatiile prezentate pe webshop va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul website-ului de la adresa AnvelopaTa.ro.

 1. MONTAJUL ANVELOPELOR, JANTELOR SI ALTOR PRODUSE ACHIZITIONATE DE PE ANVELOPATA.RO

Montajul anvelopelor, jantelor si a altor produse achiztionate de pe AnvelopaTa.ro se va face doar in unitati autorizate R.A.R.. Montarea anvelopelor si jantelor in unitati neautorizate duce la pierderea garantiei.

IMPORTANT: Pe toata perioada solutionarii produselor reclamate, S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. nu asigura cumparatorului produse la schimb.

IMPORTANT: Solutionarea produselor reclamate se efectueaza de catre PRODUCATOR sau de catre o firma specializata si autorizata, independenta de S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L..

Certificatul de garantie va fi trimis impreuna cu anvelopele comandate.

 1. CLAUZE FINALE

*Termenul de expediere obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul AnvelopaTa.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii nostri. In conditii speciale. S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari timpul de expediere pana la 30 zile lucratoare. Plata produselor se efectueaza doar dupa confirmarea scrisa a comenzii de catre un operator S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L.. Confirmrea pe mail a inregistrarii comenzii este un mesaj automat si nu reprezinta o confirmare a comenzii. Confirmarea comenzii se face ulterior de catre unul din agentii de vanzare, telefonic sau printr-un e-mail sau sms specific de confirmare comanda.

Comenzile sunt procesate si expediate in ordinea sosirii.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.AnvelopaTa.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Anularea precomenzii de catre Vanzator:

S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula precomenzile a caror stocuri sunt epuizate din cauza suprapunerii comenzilor.

S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula PreComenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi apreciate ca eronate/derizorii de către orice cumpărător rezonabil informat (Conform Articol 1303 si Articol 1665 din Codul Civil), cu consecinta restituirii întregii sume platite de Cumparator în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Mesajul automat de Confirmarea a Inregistrarii PreComenzii, primita de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator. Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

 1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
 2. Produsele din precomanda Cumparatorului sunt disponibile;
 3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea precomenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei precomenzi.

Inainte de a lansa o precomanda pe o cantitate mai mica de 4 buc dintr-un articol, va rugam sa ne solicitati acceptul (confirmarea) acesteia, altfel, S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula cererea (precomanda) respectiva.

Anularea precomenzii de catre Cumparator:

Clientul poate anula oricand precomanda, contactand Vanzatorul la unul din numerele de telefon sau pe E-mail, date ce se regasesc in cadrul siteului,  in sectiunea Contact.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa contact @anvelopata.ro

 1. POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Nu se pot returna anvelopele rulate. Nu vindem si nu incurajam comertul anvelopelor second hand, drept urmare, anvelopele rulate sunt considerate ca 100% devalorizate. Produsele returnate se accepta doar in aceeasi stare in care le-ati primit pentru a putea fi revandute ca Produse NOI. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de inregistrare a comenzii.

Conform legislatiei din Romania, returul produselor este suportat in intregime de catre client. Mai multe detalii aici https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/index_ro.htm

Pentru o informare cat mai corecta asupra drepturilor cumparatorului, va rugam sa cititi OG 34/2014 privind Regimul Juridic al Contractelor la Distanta: click aici

 1. DOTul Anvelopelor:

DOTul afisat pe webshop este cu titlu informativ. Incercam in permanenta sa asiguram o informatie cat mai corecta, insa sunt situatii in care seria DOT a anvelopelor livrate difera de informatia prezentata pe webshop. S.C Jante&Anvelope1Mai S.R.L. accepta efectuarea returului numai in situatia in care anul de fabricatie al anvelopelor este diferit de informatia afisata pe webshop.

Ex.: daca este afisat DOT 2219 iar clientul primeste DOT 1318 anvelopa se poate returna. Daca este afisat DOT 1519 iar clientul primeste DOT 0519 anvelopa nu se schimba cu alta anvelopa cu DOTul afisat pe webshop.

Regula prin care se livreaza produsele este FIFO. First IN – First OUT.

Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

S.C JANTE&ANVELOPE1MAI S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Cererea pentru returnarea produselor se trimite pe adresa contact @anvelopata.ro sau pe fax.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.